YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA MI VERİLECEK?

İlkokullarda artan vaka sayılarının üzerine yüz yüze eğitime ara verilmesi konusunda tartışmalar başladı. Yetkili mevkilerden ara verilmesi konusunda yalanlama gelse de endişeler artıyor.
6 Eylül itibariyle ilkokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı. Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen karar doğrultusunda üniversitelerin de yüz yüze eğitimle döneme başlaması bekleniyor. Aşılanma oranlarında her geçen gün artış olmasına karşın vakaların da aynı performansla artması akıllarda ara verilmesi konusunda soru işaretleri yarattı.
İlkokulların bir kısmında bir haftada yaşanan vaka sayısındaki artışa rağmen herhangi bir iptal ya da tatil durumu söz konusu değil. Delta varyantının etkisiyle hastalık oranları artsa da eğitimi etkileyecek bir karar alınmadı.