EKİBİ VİZE ALAMADI, SAHNEYE TEK BAŞINA ÇIKTI

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk, son dönemde ses getiren tiyatro oyunu için ekibin vize alamaması sebebiyle tek başına sahneye çıktı.

Turnelerine son sürat devem eden oyuncu, “Tatavlada Son Dans” oyunu için Frankurf’ta olacak ve kalabalık izleyici kitlesine unutulmaz bir sahne deneyimi yaşatacaktı. Fakat kendisi dışında hiçbir ekip arkadaşına vize verilmemesi sonucu, oyunu tek başına sergiledi.

10. Frankfurt Türk Tiyatro Festivali kapsamında oynanacak oyun ekip olmadığı için değişti ve Sumru Yavrucuk tek başına Shirley’i oynadı. Büyük beğeni toplayan oyundan sonra seyircileriyle sohbet eden ünlü tiyatrocu, yaşadıklarını şöyle ifade ediyor:

Frankfurt Tiyatro Festivali’nin 10. yılında bizi de ağırlıyorlar. Tatavlada Son Dans’ı Deniz Çakır’la birlikte oynuyoruz. Şaban Ol’un yazdığı bir oyun. Biz onu oynamak üzere yola çıktık, geldik güzelce. ‘Saat 16.00’da lobide buluşalım, dolaşalım birlikte’ dedik. Bir baktım tiyatroda acayip şeyler dönüyor. Herkeste bir matem havası. Çünkü oyunda oynaması gereken bir oyuncu vize problemi yaşamış. O yüzden de Frankfurt’a gelemedi. Öyle olunca oyun iptal oldu. ‘Ne yapar ne ederiz’ derken, bir anda Kamil bey, ‘Bir daha Shirley’i oynasak mı acaba?’ dedi. Kaçta oynayacağız? 19.00’da. Benim hayatımda bu bir dünya rekorudur. Mutlaka arkadaşlarım için de öyle. 

Bu akşam burada samimiyet vardı. Bizde, sizde, ekibimizde ve tabii ki usta oyuncu Sumru Yavrucuk’ta da. Anlayışınız ve hoşgörünüz için teşekkür ederiz. Bu akşamı da burada perdeledik ya, artık gözümüz açık gitmeyiz. İyi ki varsınız, iyi ki tiyatro var.”

Bir Cevap Yazın